<< Nieuws

Austria Sport, dé wintersport specialist uit Malden, opent vandaag officieel haar deuren in WFC Amsterdam. Naast wintersport zijn zij ook experts op het gebied van outdoor activiteiten en hockey. Voor Austria Sport is dit haar tweede vestiging in Nederland. De komst van Austria Sport past perfect in de plannen van ontwikkelaar MRP om WFC Amsterdam te transformeren naar een open en diverse multifunctionele plek waar wonen, werken, winkelen, recreëren én ontmoeten steeds meer samenkomen.

 

Austria Sport in WFC Amsterdam
Om de klanten van Austria Sport nog beter te kunnen bedienen, is er voor het tweede filiaal doelbewust gekozen voor Amsterdam en WFC Amsterdam, waar zij de klanten graag helpen op het gebied van wintersport, outdoor (wandelsport) en hockey. Op het gebied van wintersport komt er nu meer dan 45 jaar Oostenrijks vakmanschap in Amsterdam.

 

William Heemstra, mede-eigenaar: “Austria Sport biedt de wintersporter, wandelaar en hockey(st)er) een zeer complete service. Wij beschikken ook over een wintersport werkplaats waar ski’s, snowboards en langlauf ski’s volgens de laatste technieken onderhouden kunnen worden. Daarnaast hebben wij een werkplaats waar skischoenen en wandelschoenen aangepast kunnen worden aan uw wensen, zijn wij specialist in bootfitting en maken wij ook correctiezolen. In Malden zijn wij al meer dan 40 jaar De Exclusieve Strolz dealer en specialist voor heel Nederland, dé skischoen die volledig op maat gemaakt wordt. Austria Sport is dan ook de grondlegger voor Dé Strolz skischoen op maat in Nederland en heeft hier veel expertise in. Een goed advies is belangrijk voor ons, daarom nemen wij graag de tijd om u te adviseren. Ook voor verhuur van skimateriaal kunt u bij ons terecht. Met veel trots en plezier verwelkomen wij u in een van onze winkels; 7 dagen per week geopend! In Malden en Amsterdam is voor klanten van Austria Sport gratis parkeren.”

 

blankblank

 
Austria Sport is al tientallen jaren een bekende naam binnen en buiten de regio Nijmegen. Sinds de oprichting 45 jaar geleden door Gerhard Berer, geboren in Oostenrijk en professioneel skiër, komen klanten vanuit heel Nederland naar Malden (bij Nijmegen) voor een uitgebreid advies. Al sinds het begin van de jaren ‘80 hebben zij zich toegelegd op het analyseren en oplossen van voetproblemen in ski- en wandelschoenen, door onder andere gebruik te maken van correctiezolen. Na de overname door William Heemstra en Béla Halász in 2015 kwam ook de uitbreiding naar hockey. Ondanks de ‘rust’ van de afgelopen jaren door Corona is de uitbreiding met een tweede filiaal in WFC Amsterdam een logische stap.  Bart Meijer, CEO MRP: ”WFC Amsterdam transformeert naar een levendige plek voor wonen, werken en verschillende voorzieningen. De plek moet toegankelijk en van waarde zijn voor omwonenden, huurders, toekomstige bewoners, nationale en internationale bezoekers en vooral de stad Amsterdam. Wij zijn dan ook blij dat Austria Sport met haar tweede winkel in WFC Amsterdam is begonnen. Dit past bij onze ambitie om een divers aanbod in WFC Amsterdam te realiseren.”.

 

www.austriasport.nl

.