blank blank

Laden en lossen

Terheijdenstraat

Vrachtauto’s/busjes en of auto’s kunnen laden en lossen via de achterzijde (Terheideweg) van WFC Amsterdam. De Terheideweg (achterstraat tussen het gebouw en de parkeergarage) is alleen toegankelijk voor laden en lossen en parkeren van (bestel)busjes die hoger zijn dan 2 meter. De eerste 30 minuten zijn gratis, daarna geldt het normale parkeertarief.

 

Expeditie kelder toren 1 t/m 3

De aan- en afvoer van goederen kan ook via de expeditiekelder onder Toren 1 t/m 3. In de expeditiekelder kunt u maximaal 30 minuten laden en lossen. De hoogte van uw voertuig moet onder de 3,6 meter zijn.

 

Expeditie straat toren 4

Kleine vrachtwagens en bestelbussen kunnen laden en lossen aan de achterzijde van Toren 4. Hier kunt u maximaal 30 minuten laden en lossen en geldt geen maximale hoogte.

 

Voorzijde WFC Amsterdam

Aan de straatkant van WFC Amsterdam zijn nog twee plaatsen voor laden en lossen. Verder is er een taxistandplaats en één invalidenparkeerplaats.

 

Ontheffing

U kunt een ontheffing krijgen voor het langer laden en lossen dan 30 minuten bij de beveiliging in de centrale hal.

 

Overtredingen

Bij tijdsovertreding of bij belemmering van de doorgang in de expeditiekelder riskeert u een wielklem die de bedrijfsbeveiliging pas ná betaling van een administratievergoeding verwijdert. Eventuele aansprakelijkheid voor schade door het aanbrengen of verwijderen van een wielklem is uitgesloten en voor rekening van de overtreder.

 

Voor vragen en/of meer informatie betreffende het laden en lossen kunt u uiteraard contact opnemen met het management van WFC Amsterdam. (T 020 – 511 0173)