Welkom bij WFC AMSTERDAM

 

Onze reguliere openingstijden zijn van 08.00u tot 18.00 uur. Maar WFC Amsterdam is een verzamelgebouw dat 24/7 toegankelijk is. Houdt u aub rekening met de openingstijden van de bedrijven die u wilt bezoeken. Bij uw bezoek aan WFC Amsterdam meldt u zich bij de receptie in de hoofdentree, waar u een gratis dagkaart kunt krijgen voor toegang tot WFC Amsterdam. U kunt WFC Amsterdam bezoeken, wanneer u voldoet aan één van de onderstaande voorwaarden.

Voorwaarden toegang WFC Amsterdam dagkaart

Om een gratis dagkaart te krijgen voor WFC Amsterdam , dient u te voldoen aan één van de volgende voorwaarden:

  • U kunt zich legitimeren en met een KvK-uittreksel of buitenlandse bedrijfspapieren (BTW nummer) aantonen dat u handelaar bent in textielgoederen, kleding of daaraan verwante artikelen.
  • U bent bij een huurder in dienst of heeft een zakelijke relatie met een huurder. U kunt dit schriftelijk aantonen, samen met een legitimatiebewijs.
  • U verricht, in opdracht van een huurder van WFC Amsterdam, werkzaamheden in/bij de ruimte.
  • U heeft een uitnodiging van een huurder van WFC Amsterdam om deze ruimte te bezoeken. Uitnodiging dient u te tonen aan de receptie.

Bij uw bezoek aan WFC Amsterdam meldt u zich bij de receptie in de hoofdentree, voor uw gratis dagkaart.

 

WFC toegangspas

Wilt u, na uw eerste bezoek, WFC Amsterdam vaker bezoeken, dan kunt u een WFC toegangspas aanvragen. Na het invullen van het formulier wordt uw aanvraag behandeld en bevestigd middels een email. De WFC toegangspas is af te halen bij de receptie in de hoofdentree, op vertoon van een KvK uittreksel of bedrijfspapieren en geldige legitimatie. Dit is mogelijk van maandag t/m vrijdag van 8:45-15:00 uur.

 

Let op

  • De WFC toegangspas dient u binnen 1 maand af te halen, lukt dat niet, graag een email sturen naar receptie@worldfashioncentre.nl.
  • De WFC toegangspas is geen gratis parkeerkaart.
  • De WFC toegangspas geeft niet altijd automatisch toegang tot elk, gevestigd bedrijf. De bedrijven hebben het recht hun eigen toegangsbeleid te voeren.

Adreswijziging

Voor het doorgegeven van adreswijzigingen kunt u contact opnemen met receptie@worldfashioncentre.nl. Vergeet bij een adreswijziging niet een kopie van uw nieuwe uittreksel Kamer van Koophandel mee te sturen.

 

Verlies WFC toegangspas

Op vertoon van uw huidige KvK uittreksel/ buitenlandse bedrijfsnummer en legitimatie kunt u nieuwe WFC toegangspas aanvragen bij de receptie in de hoofdingang. Let op; wachttijd +/- 1 uur, u ontvangt een dagkaart en alleen van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.

 

Opzeggen

Als u niet langer gebruik wilt maken van de WFC-pas kunt u een email sturen naar receptie@worldfashioncentre.nl.