• Nederlands
  • Engels

Bezoekers WFC Amsterdam

 

Breed mode-aanbod, van ontwerper tot groothandel

Wilt u uw bestaande collectie uitbreiden of uw voorraad aanvullen? Vele modegerelateerde ondernemingen, van ontwerper tot groothandel, hebben hun vestiging in het WFC Amsterdam. Dit creëert een breed aanbod van modemerken en fashiontrends. Dit is het mode inkoopcentrum waar u als detaillist moet zijn.

WFC Symbol Bedrijven
300

Meer dan 300 bedrijven

WFC Symbol Merken
850

Meer dan 850 merken

WFC Symbol Parkeren
950

Parkeerplaatsen

Vele modemerken onder één dak

Met zoveel verschillende modemerken onder één dak biedt WFC Amsterdam u als fashion retailer de mogelijkheid om op een overzichtelijke en gerichte manier inspiratie op te doen. Betere input voor een up-to-date collectie bestaat er niet. Wilt u inzicht in alle merken per showroom? Via onze WFC-App en de zoekmachine krijgt u een beeld van de aanwezige modemerken.

 

Flexwerkplekken in WFC Amsterdam

Ook kunt u WFC Amsterdam bezoeken als u wilt werken op één van onze flexwerkplekken in de vernieuwde centrale hal. Deze is voorzien van oplaadpunten en royale zitgelegenheid. Consumpties kunt u halen bij La Bella Vita Casto in toren drie. In beide lunchrooms kunt u een heerlijke lunch consumeren, eventueel met uw (zakelijke) relatie(s). Zij zien u graag!

Faciliteiten voor bezoekers

WFC Amsterdam heeft bezoekers veel te bieden. Naast alle aanwezige modemerken heeft WFC Amsterdam een mini-supermarkt, twee restaurants, een geldautomaat en nog veel meer faciliteiten en services om het bezoekers zo makkelijk mogelijk te maken.

Heeft u vragen?

 

Bel de receptie: 020-5110173

MAIL RECEPTIE
WFC Symbool Schiphol

10 minuten van Schiphol

WFC Symbool Auto

Gelegen aan ringweg A10

WFC Symbool Trein

5 min. van station Lelylaan

WFC Symbool Tram

3 min. van tramlijn 1, 2 en 17

WFC Symbool Taxi

Taxistandplaats voor de deur

WFC Symbool Hotel

Westcord Fashion Hotel nabij

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin