<< Nieuws

WFC Big Brands 2 & 3 februari 2020! Registreer nu je gratis kaarten!

Nieuwste +Size Fashion trends tijdens zevende editie WFC Big Brands!

 

Op zondag 2 en maandag 3 februari staat de zevende editie van de +Size fashion beurs WFC Big Brands op de agenda. WFC Big Brands is in korte tijd uitgegroeid tot de grootste Europese beurs op het gebied van grote maten mode en vindt plaats in WFC Beursplaza in het World Fashion Centre te Amsterdam.

 

Verspreid over de twee beurshallen tonen exposanten uit o.a. Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Denemarken, Finland, Italië en het Verenigd-Koninkrijk de nieuwste collecties en de laatste trends op het gebied van +Size Fashion. Gezamenlijk vertegenwoordigen zij het aanbod van ruimschoots 100 verschillende merken.

 

Modeshows en netwerkborrel
Tijdens WFC Big Brands worden er op beide beursdagen modeshows georganiseerd, waarbij de gehele looproute langs de stands veranderd in een heuse catwalk. De modellen lopen meerdere malen per dag deze route langs stands in beide hallen. Op zondag 2 februari is er een tevens een netwerkborrel voor bezoekers en standhouders van 17.00 tot 20.00 uur.

WFC Big Brands is een B2B beurs en gratis toegankelijk voor retail en modeprofessionals met een KvK-nummer. Ga voor meer informatie over de beurzen, aanmelding voor exposanten of de registratie voor bezoekers naar www.wfcbigbrands.nl.

 

Openingstijden

  • Zondag 2 februari van 10.00 – 17.00 uur.
  • Maandag 3 februari van 10.00 – 17.00 uur.

 

Aanmelden exposanten

Bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan WFC Big Brands, neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met:

Mike Cats
World Fashion Centre
mike@worldfashioncentre.nl
020 51 10 183

 

blank blank

 

blank

.