<< Nieuws

WFC AMSTERDAM ONDERDEEL TULP FESTIVAL ROUTE AMSTERDAM

 blank

WFC Amsterdam onderdeel Tulp Festival Amsterdam voor kleur aan de Westas

WFC Amsterdam is de samenwerking gestart met Tulp Festival Amsterdam. Hiermee krijgt de locatie en de buurt in Amsterdam Nieuw-West meer kleur. Dit past bij de ambitie van eigenaar en investeerder MRP. WFC Amsterdam moet een een toegankelijke, kleurrijke woon- werk- en ontmoetingsplek aan de Westas in Amsterdam worden. En op deze dynamische plek vestigen zich dan ook naast fashion gerelateerde ondernemers steeds meer creatieve- en tech bedrijven.

 

Robbert-Jan Bosch, Commercieel Directeur WFC Amsterdam: “De samenwerking met Tulp Festival Amsterdam maakt ons als centraal gelegen diverse locatie nog meer onderdeel van het centrum van Amsterdam. En het is ook een eerste stap om meer natuur en kleur toe te voegen in onze buurt, en dat is hard nodig. Bloemen verbinden. Wij willen een kleurrijke verbonden plek zijn voor onze huurders, omwonenden en bezoekers.”

 

Er wordt op dit moment door ontwikkelaar en eigenaar MRP met de gemeente Amsterdam gewerkt aan de plannen voor de transformatie van WFC Amsterdam. Het wordt een fashion, creatieve tech community, een 24/7 bruisende mixed-use plek met verschillende functies zoals werken, wonen, spraakmakende voorzieningen, een plek die verbonden is met de stad en haar omgeving.

 

Begin je fleurige reis bij WFC Amsterdam. En bezoek alle kleurrijke plekken deze maand, kijk hier voor de locaties! Tulp Festival fleurt gedurende de hele maand april het Amsterdamse straatbeeld op en stuurt je op ontdekkingsreis langs tientallen locaties met honderdduizenden tulpen. Van Noord tot Zuidoost en van Oost tot Nieuw-West bij WFC Amsterdam en het Osdorpplein. Hier markeren bloeiende tulpen doorgaande routes en verlevendigen winkelstraten en -centra, pleinen en bruggen in alle stadsdelen. In parken en tuinen van musea en hotels komt de kleurrijke voorjaarsbloem in de loop van april tot bloei.  Lees hier meer over het Tulp Festival Amsterdam

.