WERKZAAMHEDEN EN BEREIKBAARHEID DELFLANDLAAN

Op 6 januari start de gemeente Amsterdam met werkzaamheden om de Delflandlaan te vernieuwen. Dit betekent dat er omleidingen zijn en dat u hier hinder van kunt ondervinden. 

 

Wat gaat er gebeuren?

  • Waternet, Liander en Vattenfall leggen verschillende nieuwe kabels en leidingen in de grond.
  • Vernieuwing van de gehele openbare ruimte: de rijweg, fietspaden en voetpaden van de Delflandlaan.
  • Nieuwe bestrating rondom het nieuwe gebouw West Beat.
  • Planten van nieuwe bomen in de Delflandlaan.

 

Wat betekent het voor u?

Van 6 januari tot oktober 2020 is de Delflandlaan dicht voor alle autoverkeer. De afsluiting geldt in beide richtingen tussen de rotonde met de Schipluidenlaan en de afrit van de Cornelis Lelylaan. Het verkeer van en naar de omliggende wijken leidt de gemeente om met gele borden. Fietsers en voetgangers kunnen wél langs de werkzaamheden. Het WFC Amsterdam blijft bereikbaar voor ondernemers, bezoekers, brandweer, politie en ziekenauto’s.

 

Officiële omleiding

De omleiding voor grote voertuigen en tevens de officiële omleiding is zichtbaar op deze foto. Vanaf de snelweg blijft u de afrit s106 volgen. U kunt dan alleen niet zoals gewend afslaan naar de Delflandlaan, maar rijdt door tot voorbij station Lelylaan en neemt de afslag bij de bloemenstal. Daar gaat u de Johan Huizingalaan op en bij de ovale rotonde slaat u linksaf richting het Sierplein. Daar rijdt u de Pieter Calandlaan op en als u die uitrijdt komt u bij de Delflandlaan en het WFC Amsterdam uit.

 

 

 

Omleiding kleine voertuigen / gewone auto’s

De omleiding voor kleine voertuigen is zichtbaar op deze foto. Vanaf de snelweg neemt u de afrit s106. U slaat vervolgens nog steeds af naar rechts, maar houdt onderaan de afslag links aan en slaat bij de eerste rotonde af naar rechts. Volg dan de weg naar Ringpark en sla daar rechtsaf de Nachtwachtlaan op. U rijdt door tot aan de Hendrikje Stoffelstraat. Daar slaat u rechtsaf en komt u uit bij de Delflandlaan en WFC Amsterdam.

 

.