<< Nieuws

Twee nieuwe merken bij Pozé Agenturen (01.10.05)

Naast Matt Fashion, Vetono en Verpass heeft Pozé agenturen er weer twee mooie merken bij: Elena Mirò en Kischella Design!
Elena Mirò
Vanaf het nieuwe verkoopseizoen vertegenwoordigt Po-Zé Agenturen het Italiaanse merk Elena Mirò. Elena Mirò staat voor prachtige en tijdloze pret-à-porter collecties, met de kwaliteit en elegantie die men gewend is van Italiaanse mode. Een aantal jaren weggeweest van de Nederlandse markt, maar met meer dan 30 jaar ervaring is het merk terug en sterker dan ooit. Elena Mirò kenmerkt zich door haar elegantie en perfecte pasvorm, zodat elke vrouw zich comfortabel en vrouwelijk voelt. Wij zijn dan ook zeer enthousiast dat wij dit merk mogen vertegenwoordigen en wij verheugen ons op het nieuwe verkoopseizoen.
@elena_miro

 

Kischella Design
Ook het Duitse Kischella Design heeft haar weg naar het WFC gevonden. Dit merk kenmerkt zich door de légère look, met een artistieke knipoog en een royale pasvorm. Kischella Design is excentriek en de collecties worden met zorg en hoogwaardige kwaliteiten samengesteld.
@kischella_design

 

Kom tijdens de WFC Inkoopdag van 29 januari eens kijken of maak een afspraak.

 

Poze Agenturen (01.10.05)
www.pozeagenturen.nl
T +31 (0)20 -6150500

.