<< Nieuws

The Kids Fashion Agency bestaat al sinds 2010 en is gespecialiseerd in kinder en babymode. Laat de verbeelding van je kleintjes tot leven komen met de prachtige collecties van Topitm, On Top Of The Cake, Studio Chill, Frogs & Dogs en Dutch Dream Denim!
Topitm

 

Met Topitm kidswear kies je voor plezier, fun fashion, kwaliteit en duurzaamheid. Dat alles met een voorliefde voor basics en eigengereide accessoires. Topitm maakt fashionable basic collecties kinderkleding met een aparte twist. En elke collectie bevat een schat aan fun nuggets van de designers.

 

On Top Of The Cake
De meidencollectie van On Top Of The Cake bevat comfort, boho-uitstraling, stijlvolle flair en duurzaamheid. Met een vleugje romantiek een knipoog naar het verleden.

 

Studio Chill
Met de eigenzinnige kids van nu in het achterhoofd creërt The Kids Fashion Agency een concept waar kinderen zich volledig zichzelf in voelen. Opvallend, creatief én one-of-a-kind. Met unieke prints en de collecties zijn volledig co-ord te dragen en dat typeert dan ook het nieuwe Studio Chill: Match, durf en laat zien wie je bent!

 

Frogs & Dogs
Bij Frogs and Dogs geloven we dat de kleintjes de wereld doen stralen, en daarom biedt Frogs & Dogs een breed scala aan stijlvolle en kwalitatieve kleding voor baby’s, gemaakt van hoogwaardige materialen.

 

Dutch Dream Denim
Dutch Dream Denim is het jeansmerk voor kinderen met dubbele kniestukken voor jongens en hippe jeans items voor meiden.

 

The Kids Fashion Agency
World Fashion Centre
Toren 1, Etage 3, Showroom 4
kerstinzaalberg@me.com

 

blank blank blank

.