<< Nieuws

NORNORM lanceert in Nederland met samenwerking met MRP

Het is tijd om een ‘Nieuw Normaal’ te ontwerpen. Nu Nederland binnenkort weer terug kan naar kantoor, hebben NORNORM en de vastgoedontwikkelaar MRP hun krachten gebundeld om een flexibele werkoplossing te creëren waarin optimale aanpasbaarheid centraal staat. 

 

Het in 2020 opgerichte NORNORM is een abonnementsdienst voor kantoormeubilair op basis van een circulair bedrijfsmodel met een eenvoudig uitgangspunt: Koop geen kantoormeubilair, maar neem er een abonnement op. NORNORM-abonnees worden lid van een dienst die continu met ze samenwerkt en zich aanpast aan hun behoeften om ervoor te zorgen dat ze zo flexibel en functioneel mogelijk blijven. De nadruk op circulariteit en de manier waarop gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologie om in kaart te brengen hoe kantoorruimte eigenlijk wordt gebruikt maken de dienst van NORNORM perfect voor MRP Flex Offices, het concept van MRP voor flexibele werkruimtes.

 

“We hopen dat NORNORM een testcase kan zijn voor een betere manier van zakendoen – een manier die de nadruk legt op samenwerking op basis van gedeelde waarden, een manier die zo min mogelijk afval oplevert door middel van circulaire designkeuzes en bedrijfsvoering, en een manier die altijd – en dus niet alleen bij wijze van uitzondering – aangepast kan worden aan de behoeften van mensen.”Jonas Kjellberg, mede-oprichter en bestuursvoorzitter NORNORM

 

In WFC Amsterdam, centraal gelegen aan de Westas in Amsterdam heeft MRP in MRP Flex Offices drie verdiepingen laten inrichten door NORNORM.

 

Met meer dan honderd jaar ervaring is MRP een pionier op het gebied van vastgoedontwikkeling. Het bedrijf investeert in projecten die impact hebben op maatschappelijke vooruitgang, maar heeft ook veel aandacht voor duurzaamheid, innovatie en het ontwikkelen van nieuwe concepten. Het is het eerste bedrijf op de Nederlandse markt dat een samenwerkingsverband is aangegaan met NORNORM. Bart Meijer, CEO van MRP, legt uit: “Technologie, flexibiliteit en innovatie zijn belangrijk voor onze organisatie. We zijn blij en trots dat we het eerste project zijn gestart met NORNORM. Met deze innovatieve partner willen we verder samenwerken om te bouwen aan de toekomst van flexibele en aanpasbare werkplekken. Veel grote institutionele kantoorgebruikers zijn onzeker over de benodigde capaciteit na de pandemie. De NORNORM oplossing geeft de grootste flexibiliteit met de kleinste impact op het milieu.”

 

Technologie is een consistent thema binnen deze samenwerking. MRP Flex Offices huisvest TNW Spaces – een recent gelanceerde tech hub die ruimte biedt aan een snelgroeiende en levendige tech community.

 

“TNW bouwt werkruimtes voor snelgroeiende tech bedrijven en talent. Wij bieden de ondersteuning en flexibele werkruimte-oplossingen die bij hen passen, zodat zij zich kunnen richten op wat belangrijk is, het leveren van hun allerbeste werk. NORNORM sluit naadloos aan bij deze missie, samenwerken met hen is een no-brainer voor ons en een opluchting voor onze snelgroeiende klanten.”Sophie op den Kamp, Managing Director TNW Spaces.

 

De toekomst van werkplekken
De wereld is veranderd, en de manier waarop we werken is met ons mee veranderd. Terwijl we ons blijven aanpassen aan dit “nieuwe normaal” vragen we ons af: Hoe bouwen we aan de beste toekomst van werk die goed is voor het bedrijfsleven, inspeelt op het individuele welzijn en circulair is voor het welzijn van zowel mensen als de planeet?

 

Op 11 mei bespraken Jonas Kjellberg, mede-oprichter en voorzitter van de raad van bestuur van NORNORM; Bart Meijer, oprichter en CEO van MRP; Marlot Kiveron, Sustainability Lead van Otrium; en Lauren Razavi, expert in de toekomst van werk en grenzeloos leven; live over de toekomst van werkplekken in een post-pandemisch tijdperk, gemodereerd door Sophie op den Kamp, Managing Director van TNW Spaces. Bekijk het evenement hier.

Virtual Speaker Summit – The Future of Workspaces

 

Over NORNORM
NORNORM is een abonnementsdienst voor kantoorinrichting met als missie de toekomst van hoe we werken te veranderen. Dat doet het bedrijf door de effectiviteit van traditionele werkplekken kritisch te bekijken, maar ook de duurzaamheid van meubilairgebruik en het welzijn van mensen voor wie straks het werkende leven buiten de deur terugkeert. NORNORM is nu officieel gelanceerd in Nederland en bedient nu al kantoren in heel Europa.

Kijk voor meer informatie op www.nornorm.com 
Of neem contact op met Katrina Brindle, hoofd communicatie, via katrina.brindle@nornorm.com

 

Over MRP

MRP (Meijer Realty Partners) is een ondernemende ontwikkelaar en investeerder in vastgoed. MRP onderscheidt zich onder meer door het aangaan van complexe mixed-use projecten in grootschalige stedelijke gebiedsontwikkelingen waarbij expertise en innoverend ondernemerschap van belang zijn. MRP is een snelgroeiend bedrijf met als fundament een familiebedrijf met ruim 100 jaar vastgoedervaring met toonaangevende projecten en een vernieuwende visie op vastgoed. De ontwikkelportefeuille omvat inmiddels zo’n 1.500.000 m² vastgoed. www.mrpdevelopment.nl

.