<< Nieuws

Nieuw in het WFC: Austria Sport Amsterdam voor particulieren (02.00.03)

De allround specialist op het gebied van Hockey, Fashion, Outdoor en Wintersport, vanuit het oosten van het land nu ook te vinden in Amsterdam. Met een compleet assortiment voor de hockeyer, wandelaar, wintersporter en een complete fashionlijn.

 

Al meer dan 40 jaar een begrip op het gebied van maatwerk. Zoals het op maat maken van skischoenen van het merk Hannes Strolz. Maar ook voor het aanpassen van “standaard” wandel- en skischoenen bent u bij Austria Sport aan het juiste adres. Zo maken zij zolen voor een betere drukverdeling onder de voet of breedte aanpassingen.

 

Ook voor het onderhouden van ski’s en snowboards volgens de laatste technieken bent u bij ons aan het juiste adres. Met een eigen werkplaats in Amsterdam en Malden kan snelle afhandeling gegarandeerd worden. Daarnaast is het ook mogelijk skimaterialen te huren voor kinderen en voor volwassenen.

 

Onze hockey merken
The Indian Maharadja, TK, Grays, Asics, Princess, Reece, Brabo, Osaka en Adidas.

 

Onze fashion merken
Toni Sailer, Bogner, Fire & Ice, Fusalp, High Society Kelly, Kelly, Sportalm, Kjus, Spyder, 8848 Altitude, Nikkie en Nik en Nik.

 

Onze Wandelsport merken
Lowa, Meindl, Hanwag, Dolomite, Whistler, Fjall Raven, DU/ER, Marmot, Maier, Lowe Alpine, Osprey, Deuter, Thule en ON.

 

Onze wintersport merken
Strolz, Zai, Stöckli, Völkl, Tecnica, Nordica, Lange, Kastle, Atomic, Head, Indigo, Elan, Smith, Giro, Bollé, Casco en Accapi.

 

Als klant van Austria Sport kunt u gratis parkeren in de parkeergarage van het WFC.

 

Graag tot ziens voor een goed advies!

 

Austria Sport
Showroom: 02.00.03
(0)20 772 4960
www.austriasport.nl
Info@austriasport.nl

.