<< Nieuws

MRP Development is aan de Westas gestart met MRP Flex Offices in WFC Amsterdam. Flexibele werkplekken en kantoorruimtes met korte looptijden, variërend van een maand tot een jaar. Met dit concept speelt MRP Development in op de groeiende behoefte naar flexibele (co-)working spaces. MRP Flex Offices past goed binnen de plannen voor de herontwikkeling van het WFC Amsterdam, waarbij innovatie en ondernemerschap een belangrijke rol spelen.

 

Groei flexibele werkplekken niet te stuiten

Volgens recent gepubliceerd onderzoek heeft co-working en daarmee de behoefte aan flexibele werkplekken de potentie om de komende vijf jaar te verdubbelen. In SoZa (het voormalige ministerie van Sociale Zaken) in Den Haag heeft MRP Development veel ervaring opgedaan met de tijdelijke invulling van het gebouw met zowel co-working als co-living. Bart Meijer, CEO MRP Development: “Wij zijn druk bezig met het ontwikkelen van het Osdorpplein en WFC Amsterdam aan de Westas in Amsterdam. Twee mooie projecten in Amsterdam Nieuw West, waar ruimte is voor innovatieve concepten, zoals MRP Flex Offices.”

 

Stylish, flexibel en tailor made kantoorruimte

MRP Flex Offices biedt verschillende mogelijkheden qua kantoorruimte aan. De ruimtes variëren zowel in oppervlakte, van 50m2 tot 625m2 tot afbouw en aankleding. Er zijn (volledig ingerichte) kantoorruimtes, vergaderruimtes en co-working spaces. Er zijn korte looptijden van de overeenkomsten, die variëren van een maand tot een jaar. Tussentijds verlengen van het contract, de ruimte uitbreiden of kiezen voor een kleinere ruimte is ook mogelijk.

 

Extra service en bereikbaarheid WFC Amsterdam

MRP Flex Office huurders kunnen gebruik maken van de verschillende diensten en services, die WFC Amsterdam biedt. Daarnaast is er een ruime en goed uitgeruste parking en ideale verbinding met het openbaar vervoer.

 

Herontwikkeling WFC Amsterdam

Het iconische WFC Amsterdam, gelegen aan de Westas langs de A10 is in de afgelopen vijftig jaar uitgegroeid tot een verzamelplaats voor ondernemerschap en creativiteit met mode als verbindende factor. MRP Development kocht het WFC Amsterdam eind 2018 aan en is druk bezig met de herontwikkelingsplannen. De lancering van MRP Flex Offices past goed bij het DNA van het WFC Amsterdam en de ondernemende cultuur van MRP Development om ondernemerschap en creativiteit te stimuleren en de ruimte te bieden zich te vestigen op een A1 locatie.

 

www.mrpflexoffices.nl

.