<< Nieuws

MRP en SPAR tekenen intentieovereenkomst voor WFC Amsterdam

MRP en SPAR hebben tijdens de vastgoedbeurs PROVADA een intentieovereenkomst getekend voor een SPAR city met een shop-in-the-shop van The Tosti Club in WFC Amsterdam. De komst van gemakswinkel SPAR past bij de plannen van WFC Amsterdam om te transformeren naar een nieuwe mixed-use plek.

 

SPAR city met The Tosti Club in WFC Amsterdam

WFC Amsterdam transformeert van een monofunctioneel gebouwencomplex naar een diverse, duurzame en levendige plek. Dé nieuwe hotspot aan de Westas, waar je graag werkt, woont en elkaar ontmoet. Met de komst van SPAR wordt een eerste stap gezet in het bieden van voorzieningen voor zowel de huurders, omwonenden, en lokale en internationale bezoekers. Het city-format van SPAR, wat zich kenmerkt door het grote aandeel foodservice, is te vinden in binnensteden door heel het land. De gemakswinkels bieden een compleet assortiment.

 

Bart Meijer, CEO MRP: “Het vestigen van de SPAR in de plint van het WFC Amsterdam is onderdeel van de ontwikkelstrategie van MRP om van WFC Amsterdam levendige  mixed-use locatie te maken. WFC Amsterdam wil niet alleen voorzien in innovatieve (flex) kantoren, fashion showrooms of congresfaciliteiten, maar ook aansprekende voorzieningen voor omwonenden en de lokale als internationale bezoeker aanbieden. De SPAR past dan ook perfect met hun nationale en internationale herkenbaarheid en het bedienen van de lokale omgeving in onze ambitie voor WFC Amsterdam”.

 

SPAR richt zich voor een groot deel op passanten, verblijvers en omwonenden. In de winkel kan men terecht bij de shop-in-shop locatie van The Tosti Club voor de Echte Tosti’s. Naast het reguliere foodassortiment zet SPAR groot in op foodservice en de daarbij behorende hospitality beleving voor haar gasten. Dat gebeurt door het voor klanten/gasten mogelijk te maken een vers bereide tosti van The Tosti Club of een vers belegd broodje, een verse salade of smoothie te bestellen of to go mee te nemen. De SPAR city winkel in WFC Amsterdam zal naar verwachting in november worden geopend.

 

“CEO John van der Ent: “Iedereen wil tegenwoordig op elk moment van de dag op elke willekeurige plek bediend worden voor elk denkbaar gemak. Het is onze missie om er te zijn op iedere plek, voor ieder moment en voor wie je ook bent. En het leven een klein beetje makkelijker te maken. En dat matcht uitstekend op deze locatie bij het WFC Amsterdam waar men werkt, woont en elkaar ontmoet.”

Lees hier het volledige persbericht.

.