T +31 (0)20 511 01 73

  • Nederlands
  • Engels
WFC Laura Ponticorvo

Laura Ponticorvo en het WFC

Ik ben Laura Ponticorvo en ik ben een online content creator. Ik maak 3 a 4 video’s per week gericht op Lifestyle, Beauty & Fashion voor mijn eigen YouTube kanaal. Op het gebied van fashion merk ik dat ik een groot voorbeeld voor veel vrouwen ben. Ik krijg dagelijks de vraag; Waar heb je dit gekocht? Wat heb je dat super leuk gecombineerd! Kun je mij helpen met een outfit? Die broek!!! Die wil ik ook!!! enz enz en ik kan nog uren door typen.

 

Ik vind het daarom ook erg belangrijk dat ik verschillende looks laat zien om mijn trouwe volgers te blijven inspireren. Ik merk dat ze hier heel veel aan hebben en dat ik ze help hun eigen stijl te ontwikkelen.
Ik zie dit als een groot compliment en ik ben ook enorm dankbaar dat ik een groot voorbeeld mag zijn voor veel vrouwen in Nederland.

 

Ik ben regelmatig in het World Fashion Centre te vinden! Als ik bijv. een premiere heb waarbij ik te zien zal zijn op de rode loper. Een outfit scoren voor speciale gelegenheden of gewoon even een kopje koffie drinken met mijn klanten! Als online influencer heb je natuurlijk samenwerkingen met merken waarbij we een heel plan uitschrijven hoe we het merk gaan promoten. Dit kan via verschillende Social Media kanalen en soms kom ik alleen eventjes langs het World Fashion Centre om door te passen als ik bijv. een shoot heb met het desbetreffende merk.

 

Mijn vaste spot waar ik altijd naar toe ga in het World Fashion Centre is GIVEN! We werken al 4 jaar samen en we zijn in al die jaren ook goede vrienden geworden. Wat is het een prachtig merk en wat zijn ze leuk!
John en Melissa (eigenaren van Given) denken ook altijd goed met mij mee hoe we de nieuwe samenwerking weer in kunnen vullen waardoor we altijd weer op geweldige ideeën uitkomen. Binnenkort zal ik veel vaker te vinden zijn in het World Fashion Centre want ik zal het gezicht worden van de nieuwste collectie van Given! Erg leuk en ook super spannend.

 

De stap naar een eigen brand hebben is nu heel dichtbij en John en Melissa geven mij deze kans.

 

De mensen zijn altijd erg vriendelijk in het World Fashion Centre en ik vind de nieuwe hal heel erg mooi. Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik de eerste keer de receptie niet meteen zag. Die zit nu best wel verstopt.

 

World Fashion Centre is nog lang niet van mij af:)

.