<< Nieuws

Sinds 2018 zit in Toren 2 JF Blossom als groothandel in sieraden in WFC Amsterdam. Met de merken ByJam, Candy Sweet en Jie’s Studio bieden ze een uiteenlopende collectie en kun je voor diverse soorten sieraden bij JF Blossom terecht.
“In Januari 2018 zijn wij begonnen als JF Blossom in een kleine showroom in de centrale hal van het World Fashion Centre. De merken waar wij mee begonnen zijn: By Jam Gioielli (een afkorting van de initialen van de eigenaresse haar 3 dochters), Candy Sweet (een statement oorbel in de nieuwste modekleuren en vormen) en met Jie’s Studio (aanvulling voor jongere doelgroep, qua prijs en design).

 

Na een aantal maanden zijn wij begonnen met een exclusieve mix-en-match oorbellen collectie, waarbij je knoppen en onderdelen zelf kon kiezen met een vertegenwoordigster op de weg. Tegenwoordig hebben wij drie dames die heel Nederland rondreizen om de gehele collectie van By Jam Gioielli te promoten. By Jam Gioielli staat voor een verrassende match tussen fashion en sieraad.  Wij willen standaarden doorbreken en de consument uitdagen om gedurfde statements te maken.

 

Met veel trots zien wij ons merk groeien. Bestaande uit kettingen, armbanden, ringen en oorbellen. Onze sieraden zijn handgemaakt van stainless steel, gold plated tot in de kleinste details. De collecties zijn continu up-to-date en samengesteld met plezier, passie en liefde voor sieraden. Er zijn inmiddels meer dan 500 verkooppunten waar je onze sieraden kunt bewonderen. Ieder verkooppunt heeft zijn eigen en unieke aanbod van By Jam Gioielli.

 

By Jam Gioielli vindt haar inspiratie in binnen- en buitenland voor de mooiste ontwerpen van haar collecties.
Per 1 augustus kunt u ons vinden op 02.01.23, voormalig showroom Romano, met een nóg grotere collectie als voorheen.”

 
Showroom JF Blossom (02.01.23)
Telefoonnummer: 020-7726046 of mail: info@jfblossom.com
Aanspreekpunt voor afspraak maken in uw winkel: Christa Goosen (06-45378665)

.