<< Nieuws

WHERE WORLD FASHION COMES TO LIFE
THE ULTIMATE FASHION FESTIVAL

 

Met het World Fashion Centre als thuisbasis is dit het enige event waarbij u toegang heeft tot de industrie, het beste te zien krijgt van fashion op internationaal niveau door middel van een selectie van designers en trends catwalk shows, waar u rechtstreeks designers kleding kunt aanschaffen en kennis maakt met belangrijke zaken van de mode- industrie.

 

De International Fashion weeks Amsterdam vindt 1x per jaar plaats in maart, waarbij meer dan 40 deelnemende designers en merken zichzelf en hun collecties voorstellen aan een internationaal publiek, social media en wederverkopers.

 

Kom naar de International Fashion weeks Amsterdam om een overweldigende, innovatieve ervaring te ondergaan. Er zijn designer’s catwalks, creatieve installaties en de #ChangingTheFaceOfFashion Awards waar het creatieve werk van vooruitstrevende innovatoren in deze industrie wordt beloond. Daarnaast is er dit jaar, voor de aller- allereerste keer ooit IFW KIDS: fashion voor kinderen op kindermaat en voor volwassenen, in een feestelijke sfeer waarbij het nodige plezier uiteraard niet ontbreekt!

 

Koop je kaarten en maak deel uit van iets nieuws – een viering van mode, eenheid, verscheidenheid en creativiteit in het hart van de meest levende stad ter wereld, Amsterdam!

 

MARCH 12-15, 2020   –   12-15 maart 2020
Kon. Wilhelminaplein 13, 1062 HH Amsterdam
info@internationalfashionweeks.com

 

blank WFC Tickets

blank

 

 

.