T +31 (0)20 511 01 73

  • Nederlands
  • Engels

C&S Designs heeft onlangs de showroom in het WORLD FASHION CENTRE volledig verbouwd. Hier foto’s van de feestelijke opening

 

 

De succesformule van C&S Designs is in 2004 opgericht door Candy en Steven. Inmiddels hebben we drie ruim opgezette showrooms in Nederland en twee in Duitsland waar detaillisten graag hun inkopen doen, en daar zijn we trots op! Onze showrooms zijn ruim van opzet en u vindt gemakkelijk uw weg. Gastvrijheid staat bij ons voorop in onze relatie tot onze klanten. Het streven is om u als klant een dusdanige service te bieden dat u zonder zorgen uw C&S collectie inkoopt waarmee u meer omzet genereert. Kom gerust eens kijken, onze vertegenwoordigers en de koffie staan altijd voor u klaar.

 

C&S Designs gaat steeds weer de uitdaging aan om de beste en mooiste collectie aan u te presenteren. In contact staan met, en luisteren naar onze klanten spelen in het samenstellen van onze collectie een belangrijke rol. Dit vullen wij aan met onze ruime ervaring in mode accessoires. Ons succes komt voort uit het combineren van kwaliteit tegen een scherpe prijs. De merken die wij voeren hebben elk hun eigen doelgroep en zo kunt u met de collectie van C&S Designs uw klanten altijd tevreden stellen. Bij grotere afnamen kunt u uw eigen collectie onder private label samenstellen en in de markt zetten.

 

Meer info

C&S DESIGNS
Koningin Wilhelminaplein 13
1e etage Showroom 3.01.31-33
1062 HH Amsterdam
Telefoon: 020-6171888
WhatsApp: 0614 28 74

amsterdam@csdesigns.eu

.