T +31 (0)20 511 01 73

  • nl
  • en

HipHop is hip: GRUSTLE verovert het schoolplein.

Welk kind wil er nog brandweerman worden…of politie? DJ willen ze zijn. Rapper. Of Vlogger. Ronnie Flex, Bizzey. Lil’ Kleine, dat zijn de helden van vandaag. Nederlandse HipHop is razend populair. En er is maar één modemerk dat daarin geworteld is: GRUSTLE.

 

GRUSTLE maakt basic urban streetwear. Daarvan zijn er meer. Wat GRUSTLE zo uniek maakt is de samenwerking met de Nederlandse Hip-Hop scene. Met zo’n vijftien artiesten onder contract, kan GRUSTLE teksten en beelden naar mode doorvertalen. Naar T-shirts, truien, hoodies en bijvoorbeeld caps, die in gelimiteerde oplages zullen verschijnen, zodat de collectie steeds actueel blijft.

 

GRUSTLE bestaat sinds 2016 en komt in najaar 2019 met de eerste kids collectie op de markt, die is nu te bekijken en te bestellen bij The Kids Fashion Agency. Of daar een bekende rapper bij zal worden betrokken? Vast en zeker!

 

De kindercollectie van GRUSTLE bestaat uit basics in de maten 5-6 t/m 15-16. Vooral de prints zullen een jongere doelgroep aanspreken terwijl ouders oog zullen hebben voor de gebruikte materialen en de afwerking: GRUSTLE is een onmiskenbaar kwaliteitsproduct.

 

Wij verkopen ook de merken O’Chill en Dutch Dream Denim voor kids verkopen en Smith & Soul voor dames.

 

Meer info

The Kids Fashion Agency
Koningin Wilhelminaplein 13
Showroom 4.01.07
1062 HH Amsterdam
The Netherlands
E: info@thekidsfashionagency.com

 

.