T +31 (0)20 511 01 73

  • Nederlands

Modefabriek door de ogen van een designer: ‘Dutchies on the rise’

Modefabriek heeft zich ontwikkeld tot een waar event. Modemerken presenteren zichzelf en hun laatste collecties aan de industrie, inkopers en ook aan elkaar. Daarnaast zijn er randevenementen, zoals workshops, seminars, shows en winkels om bezoekers te inspireren en entertainen. Ik breng graag een bezoek aan Modefabriek. Voorheen als designer om het salesteam van ons bedrijf te ondersteunen. Door ontmoetingen met retailers, pers en andere aanwezigen kregen we feedback over onze collecties.

Ik ben naar de 44e editie van Modefabriek gegaan om te zien wat speelt in de markt. Uiteraard doen Scandinavische labels goede zaken. Ik zie voor me dat vele retailers en consumenten zullen gaan voor goedlopende merken zoals Minimum, Revolution en MSCH. Opvallend vond ik de sterke presentatie van Nederlandse merken op de beursvloer. Een selectie highlights: ‘Dutchies on the rise’.

.