<< Nieuws
Elite Model Look 2021 in WFC Amsterdam
Elite Model Look 2021 in WFC Amsterdamblank

Iconomic Network lanceert Elite Model Look 2021 in WFC Amsterdam! 

Elite Model Look 2021 gaat weer van start! Modellen als digital content creators kunnen zich aanmelden voor de meest prestigieuze internationale scouting tour ter wereld. Elite Model Look Nederland blijft sociaal bewust en zal geheel volgens de huidige coronarichtlijnen haar casting tour lanceren op een bijzondere locatie in WFC Amsterdam!  

 

Het Iconomic Network scouting team is weer vol enthousiasme op zoek naar bijzondere talenten in Nederland. Wij helpen je aan een internationale carrière als model of creator. Iconomic Network is al 9 jaar de officiële licentiehouder en vertegenwoordiger van Elite Model Look Nederland! Sinds dit jaar is Iconomic Network gevestigd in WFC Amsterdam en is met eigenaar en ontwikkelaar MRP van WFC Amsterdam een samenwerking aangegaan. 

 

Ben jij het nieuwe Elite Model Look model of creator?

Elite Model Look (EML) biedt duizenden jongens en meisjes van over de hele wereld de kans om hun dromen waar te maken. En in de voetsporen te treden van iconen uit de industrie en EMLalumni zoals Cindy Crawford, Gisele Bündchen, Lara Stone, Yfke Sturm, Yasmin Wijnaldum en Birgit Kos. Naast modellen is EML dit jaar ook op zoek naar unieke content creators,  met een creatieve visie die doorontwikkeld kan worden door Elite World Group agency’s. Uit elk deelnemend land wordt één creator geselecteerd om de EML World Final bij te wonen. Je wordt dan een officiële ambassadeur van EML in een nieuw verbeterd programma van digitale en sociale activiteiten.

 

Schrijf je in! 

Om deel te nemen aan een van de Elite Model Look casting dagen moet je tussen de 14 en 26 jaar oud zijn. Aanmelden kan via www.elitemodellook.com/apply. En heb je als ondernemer van WFC Amsterdam interesse om mee te doen? Mail dan naar wfcamsterdam@elitemodellooknederland.nl 

 

.