Beschikbare showrooms, opslag en vergaderruimtes

Flexibel, fully serviced, parking and option for lease furniture NORNORM 

3500 m2 eventruimte, voor vergaderingen, tentamens, congressen, expositieruimte, pop-up activiteiten

Meer dan 300 verschillende bedrijven en 850 fashion labels

Bezoek aan de fashion ondernemers is alleen bestemd voor retailers. 

Nieuws over activiteiten en mogelijkheden 

Welkom bij WFC Amsterdam, dé ontmoetingsplek in Amsterdam aan de Westas

Bij WFC Amsterdam komen flexibel werken en wonen, elkaar ontmoeten in een inspirerende urban omgeving samen. WFC Amsterdam biedt flexibele kantoorruimtes in MRP Flex Offices, een tech hub met 6000 m2 voor tech start-ups bij TNW West, fashion showrooms in WFC Fashion, vergaderfaciliteiten, opslagruimtes, WFC Events, verschillende faciliteiten en wonen in WFC Lofts. Een inspirerende omgeving waarin meer dan driehonderd bedrijven samenkomen. En goed bereikbaar in Amsterdam Nieuw-West aan de A10, verschillende OV verbindingen, een parkeergarage met 850 plekken en fietsenstallingen.

 

WFC Amsterdam is een verzamelgebouw en is 24/7 open. Voor uw bezoek aan de fashion ondernemers heeft u een dagkaart nodig. U kunt zich hiervoor melden bij de receptie in de centrale hal. Voor MRP Flex Offices kunt u zich melden bij de receptie van TNW West.

 

WFC Amsterdam (World Fashion Centre) is dé ontmoetingsplek voor de nationale- en internationale mode-industrie. Ook bedrijven van buiten de modebranche hebben de weg naar WFC Amsterdam gevonden. Er bestaat geen enkele fashion-locatie van deze allure in Europa, waar modemerken, winkels en groothandel elkaar ontmoeten, de nieuwste modetrends uitwisselen en zakendoen. De markante torens zijn ‘the Bricks’, de bedrijven die de basis vormen voor creativiteit en verbondenheid zijn ‘the Spirit’.

HET IS HIER EEN FIJNE PLEK OM TE ONDERNEMEN

Gerard Oud – Socks & Tops

HELE INTERVIEW