<< Nieuws

Exclusief Spaans label alleen verkrijgbaar bij ROXIE (03.00.29)

ROXIE groothandel is gestart met een nieuw Spaans label: Daniel & Ego, waarbij een vaste verkoopprijs wordt gehanteerd. Het label is exclusief verkrijgbaar bij Roxie in Toren 3, showroomnummer 29.
 

“Ik zal mijzelf even voorstellen. Ik ben Chantal en trotse eigenaresse van Roxie groothandel. Mijn passie ligt in het zoeken van de aparte en onderscheidende items, om zo een compleet beeld te vormen van mooie sets die in hun geheel gekocht en verkocht kunnen worden.

 

Om dit te kunnen realiseren is Roxie groothandel sinds een jaar gestart met een nieuw exclusief Spaans label (Daniela & Ego), waarbij een vaste verkoopprijs wordt gehanteerd. Bij Roxie staat kwaliteit voorop in combinatie met leuke en trendy prints en stijlen. Wij zijn vooral gericht op de moderne vrouw die er classy, casual, chique of stoer wil uitzien. Kortom alle stijlen zijn bij ons te vinden. In combinatie met onze commerciële merken, hebben wij voor iedere winkel of boutique in elk segment wat moois te bieden.

 

Wekelijks krijgen wij nieuwe collectie binnen, dus hopen we jullie te mogen verwelkomen in onze gezellige showroom in toren 3 nummer 29.”

 

ROXIE
03.00.29

.