<< Nieuws

Dress for Success opent in WFC Amsterdam

In aanwezigheid van (zie foto van links naar rechts) Tjeerd Hulsman (Dress for Success), Robbert-Jan Bosch (WFC Amsterdam), Corina Koekenbier (Dress for Success), Achmed Baâdoud (MRP) en Karien van Niekerk (Dress for Success) werd Dress for Success Amsterdam op 4 juli geopend in WFC MRP Flex Offices op de 7e verdieping.

 

Met steun van de Gemeente Amsterdam, AT5 en vele andere Amsterdammers die Dress for Success Amsterdam een zeer warm hart toedragen. Dress for Success helpt Amsterdammers met een kleine beurs aan passende sollicitatiekleding op de weg naar economische zelfstandigheid. De komst van Dress for Success past bij de plannen van MRP om WFC Amsterdam te transformeren naar een diverse mixed-use plek van wonen, werken en ontmoeten met ruimte voor commerciële en sociaal maatschappelijke functies.

 

Bart Meijer, CEO MRP: ”Met de gemeente Amsterdam werken wij aan de plannen voor de transformatie van WFC Amsterdam naar een levendige plek voor wonen, werken en verschillende voorzieningen. De plek moet toegankelijk en van waarde zijn voor omwonenden, huurders, toekomstige bewoners, nationale en internationale bezoekers en vooral de stad Amsterdam. Wij zijn dan ook blij dat wij ook hier onze maatschappelijke verantwoordelijkheid kunnen nemen en Dress for Success op deze locatie te kunnen faciliteren met een nieuwe winkel.

 

Dress for Success helpt Amsterdammers met een kleine beurs aan passende sollicitatiekleding. En in de afgelopen 12 jaar heeft Dress for Success Amsterdam duizenden mensen uit Amsterdam en omgeving geholpen op de weg naar economische zelfstandigheid door het gratis verstrekken van een kledingset. In de afgelopen 12 jaar heeft Eigen Haard kosteloos ruimte ter beschikking gesteld op de Burgemeester de Vlugtlaan. Dress for Success is Eigen Haard zeer dankbaar voor de steun die zij al die jaren heeft mogen ontvangen en kijkt nu uit naar een succesvolle winkel in WFC Amsterdam.

.