<< Nieuws

DK COMPANY OPENT 2E SHOWROOM

Sinds 1 mei heeft DK company er een nieuwe showroom bij voor de merken Inwear en Kaffe in Toren 1 in WFC Amsterdam (01.01.09). Afgelopen jaar opende DK company ook al een showroom in Toren 1 van WFC Amsterdam voor de merken Kaffe curve en Culture (01.01.28). DK Company is een Deense modegroep met meerdere merken en vandaag de dag een van Europa’s meest gevestigde modeleveranciers.

 

Inwear
InWear is een fashion- en lifestyle brand dat in 1969 is opgericht in Kopenhagen. Onze moderne en minimalistische uitwerkingen in de ontwerpen worden al meer dan 50 jaar doorgegeven van generatie op generatie. Bij InWear zijn we verbonden door een gemeenschappelijk gevoel voor stijl, passie en liefde voor wat we doen. Samen werken we aan het verfijnen en opnieuw samenstellen van de ‘new classic wardrobe’ voor elke vrouw. Met tijdloze, onberispelijk vervaardigde stijlen eren we de diversiteit van vrouwen.

 

Kaffe
KAFFE is een Deens commercieel modemerk opgericht in 1993. Met bijna 30 jaar ervaring blijft KAFFE veelzijdige en mooie stijlen creëren voor de alledaagse vrouw. Vrouwen inspireren met kledingstukken die geschikt zijn voor zowel grote als kleine momenten. ‘We celebrate the everyday.’ Wij geloven in het creëren van eigentijdse ‘garderobe favorieten’ die geschikt zijn voor een divers publiek, ongeacht je leeftijd of etniciteit.

 

Kaffe Curve
In 2019 is KAFFE Curve opgericht. KAFFE Curve is het ‘zusje’ van KAFFE, een eerbetoon aan vrouwen met prachtige ronde lijnen en vormen. Gemaakt voor vrouwen die zelfverzekerd, zelfbewust en vooral zichzelf durven te zijn. Het merk omarmt diversiteit en richt zich op de meerderheid van de vrouwen die houden van commerciële en ongecompliceerde mode – toegankelijk in zowel prijzen, vormen en distributie. KAFFE Curve heeft 6 langetermijncollecties, rerun styles, seizoens trendcapsules en een sterk NOOS-programma.

 

Culture
Een comfortabel, klassiek, gekleed en gedetailleerd modemerk. Het richt zich op het combineren van exclusief en stijlvol comfortabel en casual. Met rijke stoffen en zachte aardetinten met kleurrijke statements.

 

Voor vragen kun je contact opnemen met:

 

Marleen van der Velde
Country Director
DK Company the Netherlands

Mobiel: +31 653395609
Mail: mave@dkcompany.com
www.dkcompany.com