T +31 (0)20 511 01 73

  • nl
  • en

Django Steenbakker doet mee aan de Amerikaanse Project Runway

Vanaf begin januari 2019 is het allerlaatste seizoen van het Amerikaanse programma Project Runway te zien. De nieuwe show Project Runway All Stars is met winnaars van voorgaande seizoenen uit Amerika én andere landen. Het programma is al vanaf 2004 te zien en was altijd alleen met Amerikaanse kandidaten, een speciale afsluiting dus.

 

Django Steenbakker
Nederland doet ook mee aan de Amerikaanse Project Runway All Stars. De Nederlandse deelnemer is Django Steenbakker. Hij studeerde in 2006 cum laude af aan Academie Artemis in Rotterdam, maar werd pas echt bekend toen hij in 2007 de eerste editie van de Nederlandse Project Catwalk won. Sindsdien zijn de collecties van de 34-jarige modeontwerper getoond op internationale modeshows en in modebladen.

 

Project Runway All Stars
Het nieuwste seizoen is vanaf 2 januari te zien op de zender Bravo (of we het programma ook in Nederland kunnen zien, is nog niet bekend). De winnaar van het laatste seizoen gaat naar huis met een bedrag van 100.000 dollar en krijgt de kans om zijn of haar eigen collectie te ontwerpen bij JC Penney.

 

Bron: Glamour.nl

.