De halve finalisten van Elite Model Look 2021 bij WFC Amsterdam

In WFC Amsterdam, hèt fashion hart van Nederland, verzamelden honderden deelnemers uit heel Nederland voor de castingdagen van Elite Model Look. Modellen als content creators maken een kans op een wereldwijd contract bij één van de agency’s van Elite World Group.

 

Aan het einde van de castingdagen, zagen 38 jongens en meisjes hun droom uitkomen. Ze werden geselecteerd voor de volgende ronde. Dit is de Elite Model Look halve finale op zaterdag 18 september. De gelukkige deelnemers werden gekozen door de Elite Model Look-jury. De jury bestond uit Nodar Beghiyl (Elite Model Look Nederland) Jetteke van Lexmond (stylist en fashion director), Mascha Feoktistova (beautygloss), Marjolein Vreeke (modellen trainer), Femke van Asperen (Elite model), Ségolène Robin (WOMEN Paris) en Cloez Emilie (Elite Model Paris).

 

“Bij de selectie van de kandidaten wordt, naast fotogenieke kwaliteiten, ook gekeken naar natuurlijke schoonheid en de potentie om jezelf te kunnen vormen naar de vraag van de huidige fashion trends. Kortom de voor Elite zo kenmerkende combinatie van professionaliteit, elegantie en schoonheid” aldus de Elite Model Look jury.

 

Elite Model Look is niet alleen huurder in WFC Amsterdam maar draagt ook  actief bij aan het versterken van WFC Amsterdam als de plek voor fashion, tech en creatives. Elite Model Look is opgericht in 1983 en is de meest prestigieuze internationale modellen zoektocht waaraan vele Super Modellen hun carrière hebben te danken. Zoals Cindy Crawford, Gisele Bundchen, Lara Stone en Alessandra Ambrosio.

 

Elk jaar nemen duizenden kandidaten verspreid over meer dan 40 landen deel aan deze buitengewone modellen zoektocht wat beschouwd moet worden als lanceerplatform, niet alleen voor een carrière als model, maar ook om internationaal aan de top te komen.

.