<< Nieuws

Buitententoonstelling: Vrouwen van Nieuw-West bij WFC Amsterdam

Deze zomer is de fototentoonstelling Vrouwen van Nieuw-West te zien zijn bij WFC Amsterdam. De buitententoonstelling vormt een uitbreiding van de gelijknamige tentoonstelling die op dit moment in het Amsterdam Museum te zien is en bestaat uit tien fotoborden met verhalen van de Vrouwen van Nieuw-West.

 

WFC Amsterdam en de nieuwe eigenaar MRP Development willen hiermee een bijdrage leveren aan het toegankelijker maken van kunst en cultuur voor iedereen aan de Westas. De tentoonstelling bij WFC Amsterdam loopt van 8 juli tot en met 1 oktober 2020.

 

‘De buitententoonstelling past goed binnen de plannen voor WFC Amsterdam om de plek open te stellen voor de buurt en de stad. Op deze manier hopen we meer verbinding tussen mensen en culturen mogelijk te maken,’ aldus Marja van Reijn (Marketing & Communicatie Manager MRP Development)

 

Op zoek naar de verhalen van de Vrouwen van Nieuw-West

Wij zijn ook benieuwd naar de verhalen van iedereen die WFC Amsterdam bezoekt, er werkt of in de buurt woont. Ben jij ook een Vrouw van Nieuw-West? Maak dan een foto bij het selfiebord in de tentoonstelling en deel je verhaal op www.vrouwenvannieuwwest.nl of via Facebook @WorldFashionCentre of Instagram @worldfashioncentreamsterdam #WFC #MRP.

 

.