<< Nieuws

De nieuwe collectie van Angels brengt een mix van stijlvolle, ​​authentieke en oversized modellen, die comfort en bewegingsvrijheid combineren. Dit wordt voornamelijk bereikt met kwaliteiten en ruime pasvormen met elegante snitten.

 

Oversized/loose-fit denims bieden een vrouwelijk silhouet. We zien authentieke wassingen met eventueel strass- of glitterelementen. Of het nu gaat om wide legs, O-shape, carrot, bootcut, flared, boyfriend of straight fit – ze zorgen allemaal voor losheid, comfort en bewegingsvrijheid. De bootcut is een vaste waarde geworden en wordt uitgebreid met een flared leg.

 

De skinny blijft sterk, maar heeft behoefte aan een facelift in de vorm van patchwork en biker details. Non stretch/rigid denim wordt belangrijker in onze denimcollectie die ook crosshatch- en slub-items bevat.  Soepele, wollen looks en bi-stretch technokwaliteiten zijn volop aanwezig.

 

Æ by Angels
De premium collectie gaat net een stapje verder, eigen ontwikkelde prints, Candiani denim, de mooiste details. Exclusiever en stylistes die carte blanche hebben gekregen om het mooiste product te ontwikkelen. Laat je verrassen!

 

Frieda & Freddies New York
Sinds de laatste Modefabriek heeft Angels Benelux dit “Lebek and Friends label opgenomen in ons merkenaanbod. Iets nieuws en authentieks met de nadruk op kwaliteit, pasvorm en eyecatchers in de vorm van pop-art labels die van de hanger knallen. De collectie bestaat uit jassen en knitwear. Recycled and save-the-duck friendly down als basis materialen.

 

Angels Benelux
Toren 1, Etage 13, Showroom 4
085-9024200
06-22747414

.