Nieuws Bezoekers

  Renovatie Centrale Hal

Renovatie Centrale Hal
 
Geplaatst op: 02-01-2018
Graag willen wij u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen van de renovatiewerkzaamheden van onze hoofdingang en de facelift van de centrale hal.

De renovatiewerkzaamheden aan de buitenkant van onze hoofdingang vinden nog volop plaats en loopt helaas enige vertraging op wegens onvoorziene omstandigheden van de vloer.

Zoals we reeds gemeld hebben in een eerder schrijven gaan we ook de centrale hal aanpakken. Architect Marijn Droog van “Droog Buro” heeft het ontwerp gemaakt, hiervoor rekening houdende met de wensen van de huurders/ bezoekers en wij als Management. Bijgevoegd zitten enkele impressies van het ontwerp. Grotere uitvoering zal in de centrale hal komen te staan/ hangen.

De eerste verandering heeft al plaatsgevonden, deze week zitten onze receptionisten en beveiligers achter de nieuwe balie, duidelijk zichtbaar in het midden van de centrale hal en een natuurlijke scheiding tussen beveiliging en receptie. De oude balie zal worden gesloopt en die ruimte zal voorzien worden van glazen wanden voor een nieuwe showroom.

Het grote scherm aan de wand bij het podium zal verdwijnen en daarvoor in de plaats komt een inham met zitjes. Verder zal het podium aangepast worden zodat ook hier diverse zitplekken ontstaan. De etalagepoppen die er nu staan zullen in beperkte oplage ingezet worden op het podium. In het centrale gebied komen diverse lounge/- werkplekken waar bezoekers kunnen afspreken, om even te werken, er worden punten aangebracht om pc en dergelijke op te laden of lekker te genieten van een hapje en drankje uit het restaurant.
Door het hele gebied komen vitrines waarvan een aantal beplant gaan worden en een groot aantal de huidige bestemming behouden.

De huidige gietvloer wordt vervangen door een pvc vloer met houtmotief in visgraat gelegd. Dit loopt door aan de frontzijde van de balie, maar ook het podium wordt ermee bekleed. Het plan geeft de mogelijkheid om ook het plafond een ander aanzicht te geven, echter zal dit eerst bekeken moeten worden of dit toegepast kan worden rekening houdende met bijv. de sprinklers en brandmelders. Uiteraard zal alles afgemaakt worden met mooie sfeervolle lampen en een aantal tv schermen.

Wij begrijpen dat dit nog steeds veel overlast geeft, maar vragen iedereen geduld te hebben met de facelift van de centrale hal. Graag dit ook met jullie bezoekers te bespreken, zodat zij ook weten wat er gaat gebeuren in de komende tijd. De planning is om alles gereed te hebben blijft, ongeacht de vertraging, medio half januari 2018.

Wij zijn reuze enthousiast over het ontwerp en gaan met een goed gevoel ons
50 jubileum jaar in!!

Op de achterzijde vind u de impressies hoe de centrale hal er uit komt te zien.


 


Terug naar Nieuws


Blijf op de hoogte

U kunt zich inschrijven voor de WFC nieuwsbrief. Deze ontvangt u dan regelmatig per mail. In de nieuwsbrief staan nieuwe huurders, aankondigingen van beurzen, activiteiten en andere nieuws uit de modewereld. U kunt zich ieder moment ook weer uitschrijven.

Klik hier om u in te schrijven.