Nieuws Bezoekers

  Belangrijke SS18 Damesmode Printtrends

Belangrijke SS18 Damesmode Printtrends
 
Geplaatst op: 08-11-2017
Het printteam van Trendstop brengt u de laatste trends die van invloed zullen zijn op de damesmodemarkt in voorjaar/zomer 2018 en de daaropvolgende seizoenen. Onze experts hebben de designercollecties uit Londen, Milaan, Parijs en New York geanalyseerd om u de essentiële print-, motief en oppervlaklooks te bezorgen die uw komende collectie zullen inspireren. Ons uitgebreide damesmodeoverzicht en de bijbehorende catwalkbeelden beoordelen de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u de best mogelijke beslissingen kunt nemen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie print- en motieftrends die van groot belang zullen zijn voor het voorjaar/zomer 2018 seizoen. De Expressionist Statement introduceert een los, artistiek uiterlijk aan prints, terwijl een etnische invloed de zomerse tropische thema’s nieuw leven inblaast in Ethnic Tropical Florals. Plaid Play past een jeugdige benadering toe op klassieke ruiten waardoor traditionele motieven een hedendaagse twist krijgen.

The Expressionist Statement
Schilderdoeken zijn de inspiratie voor spontane prints met een expressionistische uitstraling. Uitgesproken penseelstreken en schilderachtige klodders zijn met levendige hand aangebracht, terwijl wazige aquarel wassingen een zachtere afwerking bieden. Krabbelprints introduceren een modern, stedelijk grafisch element, ideaal voor athleisure toepassingen.

Ethnic Tropical Florals
Tropische bloemenprints krijgen voor SS18 een update met een etnische benadering. Bloemen, stelen en peulen in felle kleuren steken af tegen witte, donkergrijze en donkerblauwe achtergronden voor een sterke monochromatische look. Jurken voor overdag krijgen een modern-romantische esthetiek, terwijl denim variaties met print bijzonder nieuw lijken.Plaid Play
Traditionele ruiten worden voor SS18 overdreven met een speelser palet. Traditionele motieven krijgen een nieuwe look door te spelen met het formaat van uitgesproken Madras en Schotse ruiten in drie tinten voor een statement uiterlijk. Bijpassende accessoires versterken het hedendaagse effect.Bron: Fashion United

 


Terug naar Nieuws


Blijf op de hoogte

U kunt zich inschrijven voor de WFC nieuwsbrief. Deze ontvangt u dan regelmatig per mail. In de nieuwsbrief staan nieuwe huurders, aankondigingen van beurzen, activiteiten en andere nieuws uit de modewereld. U kunt zich ieder moment ook weer uitschrijven.

Klik hier om u in te schrijven.