Nieuws Bezoekers

  WFC Postbussen

WFC Postbussen
 
Geplaatst op: 06-04-2017
Zoals wij al eerder per brief hebben bericht, is er een conflict tussen Post NL en de beheerders van het Postagentschap de heren K.P. Lamberts en E.C. Kunst. Helaas weten wij niet of de post en postbussen weer zullen terugkeren naar de oude Postagentschap of dat er een nieuwe beheerder zal komen. Tot die tijd wordt de post aangeboden in ruimte 2.00.11 naast de personenlift van toren 2.

Het verzoek van de huidige Postagentschap is om geduld en begrip te hebben voor de situatie. Zij zullen, binnen de regels van Postnl, hun uiterste best doen e.e.a. zo goed mogelijk te laten verlopen.
Wij, WFC management, zullen zolang post die niet naar de postbussen wordt verstuurd, maar wel voor de huurders bestemd is, aanbieden bij de receptie in de centrale hal. Op vertoon van legitimatie mag de post mee genomen worden. 


 


Terug naar Nieuws


Blijf op de hoogte

U kunt zich inschrijven voor de WFC nieuwsbrief. Deze ontvangt u dan regelmatig per mail. In de nieuwsbrief staan nieuwe huurders, aankondigingen van beurzen, activiteiten en andere nieuws uit de modewereld. U kunt zich ieder moment ook weer uitschrijven.

Klik hier om u in te schrijven.