Nieuws Huurders

  Meet & Greet Winter 2017

Meet & Greet Winter 2017
 
Geplaatst op: 30-11-2017
Al kun je het je nu nog bijna niet voorstellen met dit weer, de winter komt er alweer aan. Dat betekent korte dagen en lange nachten. De gezelligheid van kerstverlichting en de warmte rondom een vuurkorf met een warme kop chocolademelk in je hand. Van deze knusse sfeer wil het WFC team jullie graag laten genieten tijdens de winterse Meet & Greet!

Alle huurders met personeel en toekomstige huurders zijn van harte uitgenodigd om heerlijk te komen borrelen en eten in een gezellige winterse setting op het bovenste parkeerdek (P1) van jullie World Fashion Centre. Muziek, vuurkorven, glühwein, winterse kost en fantastische bediening door het WFC team zorgt ervoor dat jullie een sfeervolle avond beleven. Je bent van harte welkom!

Wanneer
Donderdag 7 december van 17.00 - 20.00 uur

Locatie
Bovenste parkeerdek (P1), bij slecht weer WFC Beursplaza
(bereikbaar via de roltrappen in de centrale hal)

Voor wie
Alle huurders, medewerkers en toekomstige huurders

Door wie
WFC team

Aanmelden
Wij hopen je óók dit jaar weer op de Meet & Greet te zien. Graag vernemen wij met hoeveel personen je komt. Dit kan worden opgegeven bij Inge Dekker: inge@worldfashioncentre.nl. Opgeven kan tot uiterlijk 25 november 2017. Al onze gasten ontvangen aan het eind van de avond een leuk cadeau!

We hebben al heel veel aanmeldingen dus het beloofd een gezellige avond te worden!! ;-)

 


Terug naar Nieuws


Blijf op de hoogte

U kunt zich inschrijven voor de WFC nieuwsbrief. Deze ontvangt u dan regelmatig per mail. In de nieuwsbrief staan nieuwe huurders, aankondigingen van beurzen, activiteiten en andere nieuws uit de modewereld. U kunt zich ieder moment ook weer uitschrijven.

Klik hier om u in te schrijven.