Nieuws Huurders

  Nieuwe huurder in het WFC: DIXIE

Nieuwe huurder in het WFC: DIXIE
 
Geplaatst op: 21-08-2017
Italiaanse juweeltjes op korte termijn van het Italiaanse Dixie

Na korte afwezigheid is het Italiaanse, korte termijnlabel Dixie weer verkrijgbaar op de Nederlandse markt en heeft sinds vorige maand het kleinste showroom van het WFC gehuurd. (naast het kinderdagverblijf)
Label managers Marion en Mylene zijn blij met de terugkeer van het vrouwenmodelabel. “De collectie is veelal geïnspireerd op de sixties met onder andere bijzondere jurken, opvallende prints en Missoni-achtige dessins”, vertelt Marion. “Dixie volgt geen trends, maar is absoluut trendsettend. 

De brede mix van ruim 300! items waaruit de Italiaanse mode van het vrouwenmodelabel Dixie bestaat is een kleurrijk feest voor het oog, vol eyecatchers die geen winkelvloer misstaan. 'De collecties is één grote snoepwinkel'

'Satijn, wol, de mooiste imitatiebont en -leer maken Dixie tot een powercollectie'
'Tops zijn commercieel geprijsd, maar de behoefte ligt duidelijk bij duurdere items'
Ondanks dat retailers hun budget al hebben uitgegeven worden deze massaal geschreven.” De nieuwste collectie bestaat uit een totaalbeeld van onder andere jurken, petjes en schoenen. Dit alles met een fantasierijke explosie aan kleuren, materialen en prints.
“Het merk gaat z'n eigen weg en hobbelt niet klakkeloos achter het soms nogal eenzijdige modebeeld aan. Voor mij zijn de collecties één snoepwinkel; het is zo'n diverse mix van pastellen tot shirts met grappige teksten en opvallende combinaties. Ik noem het fashion met een knipoog.”

Voor meer informatie:
www.dixienederland.nl
info@dixienederland.nl
020-2801373
06-11236453
ruimte 1.01.29

 


Terug naar Nieuws


Blijf op de hoogte

U kunt zich inschrijven voor de WFC nieuwsbrief. Deze ontvangt u dan regelmatig per mail. In de nieuwsbrief staan nieuwe huurders, aankondigingen van beurzen, activiteiten en andere nieuws uit de modewereld. U kunt zich ieder moment ook weer uitschrijven.

Klik hier om u in te schrijven.