Nieuws Huurders

  Make a Wish in het WORLD FASHION CENTRE

Make a Wish in het WORLD FASHION CENTRE
 
Geplaatst op: 14-08-2017

DE WENS VAN JASMIJN, 18 JAAR: Nachtje weg, shoppen en ontwerpen
Het leek wel een week, ik ben er echt uit geweest

Jasmijn wil zo graag gewoon zijn, haar eigen schoenen ontwerpen en shoppen met haar vriendin. Dan zou iemand haar rolstoel moeten duwen, zodat haar vriendin náást haar kan lopen. Ze wil haar eigen sneakers ontwerpen en een nachtje weg zou geweldig zijn. 

Shoppen, slapen en ontwerpen
We hebben Jhelisa een meisje van 22 jaar gevraagd goed voor Jasmijn te zorgen. De voorpret begon al weken van te voren. Jasmijn had mooie beelden verzameld in de speciale Wish App en stap voor stap hebben we samen naar haar speciale dag toegeleefd.  Jasmijn houdt van mooi, puur en stads en van spectaculaire uitzichten én Indonesisch eten. We hebben geprobeerd al die favorieten op een speciale manier in te vullen.

Hallo Rotterdam!
Woensdagochtend heeft de limousine Jasmijn en Tibe thuis opgehaald en naar Rotterdam gebracht. In Hotel New York was speciaal voor hen de Ambassador Suite gereserveerd. Een fantastische kamer met openhaard en tweepersoons bad met uitzicht over de skyline van Rotterdam. Na alle Oh’s en Ah’s zijn we in de limo naar The Tea Lab gereden waar we uitgebreid en vooral erg verrassend geluncht hebben. Daarna zijn Jasmijn en Tibe met Jhelisa de stad in gegaan. Tot slot werden ze verwend met een speciale workshop bij Lush.

De hoogte in
Jasmijn houdt van spectaculaire vergezichten, dus een bezoekje aan de Euromast mocht niet ontbreken. Aan het einde van de middag zijn we dan ook per watertaxi van het centrum naar de Euromast geracet. Het uitzicht was verbluffend, maar jasmijn kwam er ook achter dat ze grote hoogtes best eng vindt. We zijn dan ook niet in de Euroscoop naar de top gegaan. Na de cocktail stapten we in de Splashbus voor een sightseeing over land en water in Rotterdamse stijl.

Loungen en dineren op de kamer
We zouden die avond Indonesisch gaan eten bij Dewi Sri, daar had jasmijn zich zo op verheugd, maar helaas lukte het haar niet meer om daar heen te gaan. Wij hebben het eten opgehaald en Jasmijn en Tibe hebben met z’n tweeën op hun kamer bij de openhaard gegeten. De volgende dag zijn de meiden door de roomservice gewekt met een uitgebreid ontbijt. Beneden stond Raoul klaar met een Mini Countryman om de dames naar het World Fashion Centre Amsterdam te brengen en samen met Dorien van Feliz Shoes heeft ze in een kleurrijke ruimte van Studio Bas Kosters haar eigen sneakers ontworpen.

Weer de lucht in
Ondertussen heeft Raoul de ouders opgehaald en eveneens naar het World Fashion Centre gebracht waar ze konden bekijken wat Jasmijn gedaan had. Beneden stond de Limo klaar om het gezelschap naar A’dam Tower te brengen. We gingen weer gingen we de lucht in en het uitzicht, nu over Amsterdam, was wederom verbluffend. Met een cocktail in de hand konden we uren turen over de stad. We hebben heerlijk gegeten en toen was het echt tijd om weer naar huis te gaan. Het waren twee superdagen!

Bedankt voor je medewerking aan de vervulling van de liefste wens van Jasmijn. Mede dankzij jouw inzet is de
wensvervulling voor haar en haar familie een heel bijzondere belevenis geworden. Hiernaast vind je een korte impressie van de wensvervulling.

Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. De wensvervulling geeft de kinderen en het gezin een onvergetelijke ervaring vol hoop en kracht en maakt ze sterker voor hun toekomst. Mede door jouw steun worden jaarlijks ruim 500 liefste wensen vervuld. Mede namens deze kinderen, bedankt!


 


Terug naar Nieuws


Blijf op de hoogte

U kunt zich inschrijven voor de WFC nieuwsbrief. Deze ontvangt u dan regelmatig per mail. In de nieuwsbrief staan nieuwe huurders, aankondigingen van beurzen, activiteiten en andere nieuws uit de modewereld. U kunt zich ieder moment ook weer uitschrijven.

Klik hier om u in te schrijven.